Verzendbeleid

De bestelling die voor 12:00 worden besteld, worden op dezelfde dag verzonden. Dit geldt alleen op werkdagen. Alle bestellingen worden voorzien van een track& trace code. U ontvangt via email een Track & Trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen via www.tracktrace.nlDe kosten voor verzendkosten zijn als volgt:

€5,95 voor bestellingen onder de €50,-
Gratis verzending vanaf €50,-

In zeldzame gevallen, zoals tijdens de drukke periode in december, kan het voorkomen dat een zending enkele dagen vertraging oploopt. Houd alsjeblieft rekening met deze vertraging tijdens de zending. Als de vertraging oploopt tot meer dan twee werkdagen, stuur dan een mail naar info@mownybeauty.com zodat wij direct een onderzoek kunnen starten. Voor feestdagen (kerst, sinterklaas, oud op nieuw, Black Friday, Pasen) mag er na drie werkdagen contact met ons worden opgenomen. Houd tijdens deze feestdagen rekening mee met dat de bestellingen vertraagd zullen zijn. We kunnen tijdens deze feestdagen dan ook niet de garantie bieden dat de bestelling de volgende dag in huis is. Het fulfilment wordt uitbesteedt via een derde partij. Helaas hebben wij daar geen grip op.

Mocht u niet geheel tevreden zijn met de product(en) dan kunt u de bestelling geheel of deels terugsturen. Er is een retourtermijn van 14 dagen, nadat de 14 dagen zijn verstreken vervalt het recht op retour. Ook wanneer deze niet is bezorgd door de post/pakketbezorger.