Hoe word je sneller in het zetten van wimperextensions?

Hoe word je sneller in het zetten van wimperextensions?

Welkom bij weer een nieuwe blogpost van Mowny Beauty. Vandaag ga ik tips delen om de tijd van je wimperbehandeling in te korten. Natuurlijk is heel veel oefenen de voornaamste manier om sneller te worden in je werk, maar er zijn toch een aantal dingen die je kunnen helpen. Op de website kan je namelijk een aantal tools vinden waarmee je tijd kan besparen.

Waarschijnlijk heb je (net als ik) bij je cursus geleerd om de wimpers en de lijm rechts naast het hoofd van de klant te plaatsen tijdens de behandeling. Dat doe ik nu niet meer. Ik werk namelijk met een lash holder die ik met een elastieken band om mijn hand heb. Daarnaast doe ik mijn lijm in een lijmring zodat ik mijn lijm en mijn wimperextensions op mijn hand heb bevestigd. Hierdoor zijn zowel de lijm als de wimpers al een heel stuk dichterbij de ogen van de klant, waardoor de afstand kleiner is en het ook tijd bespaard. Op het begin zal het even wennen zijn omdat je natuurlijk anders gewend bent, maar voor mij scheelt dit zo veel tijd, dat ik meer dames blij kan maken op een dag! Dat is toch wat je wil? Nog een voordeel van de lijmring is dat de druppel lijm in een kuipje zit en daardoor minder snel uitdroogt. Ook zorgt het gebruik van premade fans voor tijdbesparing tijdens de behandeling. Bij een set volumewimpers zetten kost het maken van een fan veel tijd. Met het gebruik van premade fans zijn alle waaiers al perfect gemaakt en kan je bij het zetten van volumewimpers dezelfde techniek gebruiken als bij het zetten van one by one wimperextensions.

Alle producten zijn te shoppen op onze website!

Terug naar blog