De perfecte premade fans?

De perfecte premade fans?

Hoe weet je dat je de perfecte premade fans koopt? Dat is iets waar ik als wimperstyliste lang mee struggelde. Mijn naam is Zoey, mede-eigenaar van Mowny Beauty. Ik ben wimper- en wenkbrauwstyliste in Noord-Brabant. Waarom ik graag premade fans gebruik? Omdat ik vind dat deze waaiertjes altijd perfect gemaakt zijn en het bespaart enorm veel tijd. En tijd = geld. Nu is het zoals je waarschijnlijk weet een hele zoektocht om premade fans te vinden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik vond dat dit anders en beter kon en daarom ben ik het merk Mowny Beauty begonnen. Mijn eigen merk premade fans die ik natuurlijk ook in mijn salon (Lashezvdl) gebruik. Wat ik vooral belangrijk vind bij deze wimperextensions is dat ze goed zwart zijn, een mooie krul hebben en natuurlijk ook makkelijk op te pakken en te plaatsen zijn. Na veel testen en opnieuw ontwerpen zijn hier de wimpers uit gekomen die je kan vinden op de website, samen met mijn favoriete benodigdheden en attributen voor het zetten van wimperextensions. Als je vragen hebt over een product of over het gebruik, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag!

Hopelijk tot snel!

By Mowny Beauty

Terug naar blog